غذاهاي‌محلي

آش کشک: کشک سابیده شده، باقالی، برنج، سیر ونعنا داغ

دستور پخت: کشک را باید بر روی آتش گذاشته تا جوش بیاید سپس برنج را به آن اضافه و باقالی پخته را با آن مخلوط کرده ودر آخر سیرو نعناع داغ را به آن اضافه می کنند.

آش ترش: عدس، لوبیا چیتی، برنج، قره قروت ،سبزی(اسفناج،عصا، اوجی و…)، سیر ونعناع داغ.

دستور پخت: عدس ولوبیا چیتی را می پزیم سپس سیر ونعناع داغ  را به همراه سبزی اوجی به آن اضافه می کنند بعد از اینکه برنج پخت قره قوروت را به آن اضافه نموده وبعد سبزی عسّا را نیز اضافه می کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up