هم اکنون نسن در یک کیلومتری شرق روستا در منطقه فرامرز و زکیآباد دارای یک قبرستان به نام بقیع با تجهیزات کامل (مسجد برگزاری مراسم،غسالخانه و…) می باشد این قبرستان در سال۱۳۵۴ (ه.ش) احداث گردید. به علت وجود مزار مقدس شهداء گرانقدر دارای تقدس بسیاری می باشد.ساخت آن توسط خانه انصاف وبزرگان محل بوده و اولین فردی که درآن مدفون گردید مرحوم محمد شریفی فرزند حسین بوده است.
هر هفته اهالی محل درشبهای جمعه ونیز در آخرین روز سال برای زیارت اهل قبور به این قبرستان می روند همچنین در ایام محرم دستجات عزاداری به آنجا برای قرائت فاتحه رفته وبه وجود شهدا وبزرگان حرکت خود را برکت می بخشند.
قبرستان دیگری که قبل از این مورد استفاده بود درضلع شمالی وچسبیده به روستا در کنار رودخانه لابشم در منطقه ده میان قرار دارد این قبرستان دارای دو قسمت بوده که در زمان قبل از ورود طوایف کنونی این قبرستان توسط روستائیان قبل مورد استفاده قرار می گرفته است وقدمت دیرینه دارد ،بعد با ورود طوایف جدید تا سال ۱۳۵۶ مورد استفاده قرار می گرفته است. این قبرستان یکی از آثار وشواهد زنده این روستا بود که قسمتی ازآنرا برخی تخریب وسنگهای قبور را که از آثار باستانی وتاریخچه این روستا در تک تک آنها مذکور بوده برای جرز دیوار خانه هایشان استفاده نمودند وآنرا تخریب کردند.
گورستان سوم در سمت جنوب غربی روستا در منطقه قلا کتی به نام گل چال قرار دارد که این گورستان هم قبل از ورود طوایف کنونی توسط یکی از روستاها مورد استفاده قرار مي گرفته است وبعد از آن هم تا قرن گذشته مورد استفاده می بوده است. بطوری که برخی می گویند این قبرستان مخصوص انگریج بوده وقبرستان دیگر را طایفه پیج استفاده می کرده ولی بعد از ورود طوایف دیگر به علت نبود آب ، همه اهالی از قبرستان ده میان استفاده می کردند لیکن گورستان قلاکتی کاملا متروک نشده بود وگاهی طایفه انگریج برخی را درآنجا مدفون می ساخته اند.
محمد انگریج در قبرستان قلاکتی ویوسف پیج هم در قبرستان ده میان مدفون بوده است حاج الله وردی هم که در اواخر قرن دوازدهم رحلت نمود درهمین قبرستان مدفون است.
واما یک گورستان مخصوص روستای تلسکک در سمت شمالی این روستا ودر یک کیلومتری جنوبی نسن وجود دارد ونشان می دهد اهالی این روستا مسلمان بوده اند که آثار آن هم اکنون هم باقی می باشد .
گورستان دیگری گبری در منطقه بیروش و کلیگ نو قرار دارد که طبق شواهد ازآن گبریها بوده که آثارش تقریبا از بین رفته است.